Ajankohtaista

Tsekkaa täältä Aula & Co:n viimeisimmät kuulumiset!

Aulan ystäväkirja: Pitkän linjan kirjailija Jyrki Vainonen

Ajankohtaista - 1.8.2022

Aulan ystäväkirjassa seuraavana vuorossa pitkän linjan kirjailija Jyrki Vainonen, joka kertoo viimeisimmästä romaanistaan, maagisesta Täytetyt-romaanista.

Aulan ystäväkirja: Risto Miettinen, jonka esikoisteos Petturi on saanut odotettua jatkoa

Ajankohtaista - 1.8.2022

Aulan ystäväkirjaan vastaa seuraavaksi dekkaristi Risto Miettinen, jonka esikoisteos Petturi on saanut odotettua jatkoa. Miettistä on aina kiehtonut meissä jokaisessa asuvan hyvyyden ja pahuuden suhde.

Aulan ystäväkirja: Kari Haakana kertoo esikoisdekkaristaan

Ajankohtaista - 1.8.2022

Aulan toisena haastateltavana oli kirjailijamme Kari Haakana. Hänen esikoisdekkarinsa Välitön uhka on tiukka ja koukuttava trillerisarjan aloitus.

Markus Leikola kirjoittaa kirjaa Ukrainan ja Venäjän suhteista – mesenaattikampanja päättyi ja keräsi 13 000 euroa

Ajankohtaista - 9.6.2022

Markus Leikola on seurannut Ukrainan ja Venäjän suhteita jo 40 vuotta. Kun sota syttyi, Markus Leikola alkoi kirjoittaa. Nyt hän viimeistelee elokuussa julkaistavaa kirjaa Sodan ja rauhan kronikka. Oivaltavassa tekstissä kietoutuvat yhteen sotatoimet, diplomatia, kulttuuri, talous ja viestintä. Kirjan kustantaa Aula & Co. Kirjasta käynnistettiin Mesenaatti-kampanja, jonka tuotoista puolet lahjoitetaan SPR:n kautta Ukrainalle. Parhaillaan käynnissä oleva kampanja saavutti minimitavoitteensa ennätysvauhtia, alle kahdessa vuorokaudessa.

Poika joka käveli vetten päällä -kirja ammentaa Stranger Thingsin tummasta maailmasta

Ajankohtaista - 24.5.2022

Poika joka käveli vetten päällä on tarina, joka alkoi hiipiä Ahnbergin mieleen jo noin seitsemän vuotta sitten. Mitä enemmän aikaa kului, sitä enemmän hän ajattelin kirjan päähenkilön, Danielin elämää.

Kolmas maa ja Caracasissa on vielä yö -romaanien kirjoittaja Karina Sainz Borgo Helsinki Lit -tapahtumassa 14.5.2022

Ajankohtaista - 3.5.2022

Venezuelasta kotoisin oleva kirjailija Karina Sainz Borgo nähdään Helsinki Lit -käännöskirjatapahtumassa lauantaina 14.5.2022. Sainz Borgo on tunnettu romaaneistaan Caracasissa on vielä yö ja Kolmas maa.

Anna äidille lahjaksi kirja – Äitienpäivän kirjalahjat

Ajankohtaista - 27.4.2022

Kirja on lahja, josta on iloa pitkään. Aulan kirjojen valikoimasta löytyy varmasti sopiva kirja jokaiselle äidille!

Tähtitieteen pimennossa olleet naiset esiin – Markus Hotakaisen uutuuskirja Tähtitieteen naiset

Ajankohtaista - 14.4.2022

Tähtitieteen parissa on työskennellyt paljon naisia, jotka ovat tehneet merkittävää tutkimusta, mutta joiden saavutukset ovat jääneet vähälle huomiolle. Markus Hotakaisen uutuustietokirja Tähtitieteen naiset nostaa heitä esiin. Kirjan julkistamistilaisuus on tiistaina 10.5. klo 18 Kaivopuiston tähtitornissa. Lisäksi Hotakainen esitelmöi kirjansa pohjalta Ursan illassa 19.4.

Esikoisromaani Krysa punoo vaihtoehtoisen historian, jossa Neuvostoliitosta tulee maailman johtaja tekoälyn avulla

Ajankohtaista - 4.4.2022

Kirjailija Sami Tissarin mukaan Krysa pohtii, missä ihmiskunta olisi, jos keinoälyä olisi jo 50 vuotta sitten lähdetty kehittämään syväoppivien neuroverkkojen suuntaan.

Uhkakuvia idästä: Kari Haakana ja Sami Tissari

Ajankohtaista - 22.3.2022

Uhka tulee idästä, mutta sitä vastaan voi taistella myös kaunokirjallisuudella. Haakana ja Tissari perjantaina 25.3. Helsingin Akateemisen kirjakaupan Kohtaamispaikalla.